natuursteen badkamer stoneleaf

Natuursteen badkamer

Redactie StoneLeaf
Natuursteen badkamer realiseren? Natuursteen fineer geeft jouw badkamer project een unieke uitstraling. Met de verschillende natuursteen fineer producten van StoneLeaf, creëer je de badkamer van jouw dromen. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van natuursteen voor op de badkamer.

In dit artikel lees je:

Badkamer natuursteen fineer

Een natuursteen badkamer is een badkamer, waarvan de vloeren, wanden en meubels deels of in zijn geheel bekleed zijn met natuursteen fineer. Met de producten van StoneLeaf kun je hierbij verschillende sferen creëren. De verschillende kleuren en patronen van StoneLeaf hebben alleen een uniek patroon. Of je nu een warm uitstraling of een frisse uitstraling wilt creeëren, het is allemaal mogelijk.

De badkamer is van groot belang bij het creeëren van een fijn gevoel in huis. Om deze plek aangenaam en ruim te maken, zijn er veel decoratieve ideeën ontstaan, de huidige trend is steenblad voor de badkamer. Dit zijn platen van een blok leisteen van buitengewone lichtheid en flexibiliteit. Ze zijn daarom perfect voor het creëren van een natuursteen fineer badkamer en een geweldig alternatief voor reguliere natuursteen badkamertegels.

Badkamer natuursteen voorbeelden:

Hieronder zie je drie voorbeelden van onlangs gerealiseerde natuursteen douche(s) en badkamers. Zoals je ziet zijn er met de verschillende StoneLeaf producten veel verschillende sferen te creeëren. Dit maakt dat het voor bijna ieder badkamer project een goede toevoeging is. Het creëert sfeer en een luxe uitstraling.

Natuursteen badkamermeubel

Een badkamermeubel van natuursteen fineer is een erg populaire toepassing. Je kunt er hierbij voor kiezen, om alleen het meubel zelf te bekleden, maar er wordt ook vaak voor gekozen om de wand achter het badkamer meubel ook te voorzien van natuursteen bekleding. In de afbeeldingen zie je hiervan 2 voorbeelden. In het eerste voorbeeld zijn het badkamermeubel én de achterwand voorzien van natuursteen. In het tweede voorbeeld is er voor gekozen, om juist het meubel én de wasbak te voorzien van natuursteen bekleding. Dit zijn twee van de vele mogelijkheden, die het StoneLeaf assortiment te bieden heeft.

In de badkamer staat StoneLeaf natuursteen schitterend aan de muur. Denk hierbij aan een natuursteen plaat achter de douchewand of achter de wasbak. Hiermee haal je letterlijk de natuur in huis. Naast de badkamer kun je natuurlijk ook kiezen voor een natuursteen toilet(ruimte).

natuursteen fineer badkamer meubel new york
Voorbeeld 2

Natuursteen badkamerwand

Naast het gebruik van natuursteen op het badkamermeubel is het ook een goed idee om natuursteen te gebruiken op de badkamerwand. Je kunt er hierbij voor kiezen om de wanden van de badkamer deels of helemaal te voorzien van de natuursteen wandbekleding. In onderstaande afbeeldingen zie je twee voorbeelden van een prachtige natuursteen badkamerwand.

natuursteen fineer badkamer montreal
Badkamerwand 1
natuursteen fineer badkamer canberra
Badkamer wand 2

De soorten natuursteen

De producten van StoneLeaf die geschikt zijn voor gebruik op de badkamer zijn Classic en Translucent. Deze producten zijn bestand tegen water en tot een temperatuur van 120 graden. Meer informatie over de specificaties van deze natuursteen producten vind je hier. Enkele voorbeelden van de verschillende patronen en kleuren van de natuursteen fineer zie je hieronder.

Natuursteen badkamer schoonmaken

Hoe moet je een natuursteen badkamer schoonmaken? Voor het schoonmaken en reinigen van de natuursteen, is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Je wilt natuurlijk niet dat er vlekken ontstaan, of dat de kleur veranderd. Voor het schoonmaken raden wij daarom aan om de producten van AKEMI te gebruiken. Hiermee ben je ervan verzekerd, dat je jouw natuursteen fineer op de beste manier van onderhoud voorziet. Weet je niet zeker of je een bepaald schoonmaakmiddel kunt gebruiken voor het schoonmaken van jouw natuursteen badkamer? Neem dan altijd even contact op met jouw leverancier.


Veelgestelde vragen over natuursteen badkamer

Kan natuursteen gebruikt worden in de badkamer

Ja. Natuursteen fineer is zeer geschikt om te gebruiken in de badkamer. Let er wel op dat je kiest voor een waterbestendige natuursteen. Uit het assortiment van StoneLeaf zijn bijvoorbeeld de Classic en Translucent Range zeer geschikt om te gebruiken voor jouw badkamerwand, badkamermeubel en badkamervloer.

Kan ik natuursteen fineer zelf plaatsen?

De Natuursteen Fineer voor op de badkamer dient geplaatst te worden door een professional. Ben jij zelf geen professional, maar wil je wel graag gebruik maken van de producten van StoneLeaf? Dat begrijpen wij heel goed. Neem contact en wij verwijzen je door naar een van onze partners. Het aanbrengen van natuursteen fineer op de badkamer is een specialistisch klusje. Voor het beste resultaat is het noodzakelijk dat dit werk door een ervaren vakman wordt uitgevoerd.

Wat zijn de specificaties van de natuursteen fineer platen?

De Natuursteen fineer platen zijn gemaakt van 100% natuursteen, glasvezel en hars. Het materiaal heeft een dikte van 1,5 tot 2 mm en een gewicht van 1,5 kg tot 2kg per M². Bekijk voor alle specifacties de specificatiepagina.

Waar kan de natuursteen fineer allemaal toegepast worden?

De Natuursteen fineer kan toegepast worden op de Wand, Keuken en achterwand, Badkamer en douche, Meubels, Exterieur, Vloer, Open haard en Gebogen oppervlak.

Meer over StoneLeaf

StoneLeaf is in 2013 opgericht in Frankrijk. De oprichters van StoneLeaf Frankrijk hebben jarenlang onderzoek gedaan en zijn er daarmee in geslaagd een uniek en onvergelijkbaar product op de markt kunnen brengen: een 100% natuursteen fineer product. Het doel van StoneLeaf is, om natuursteen te populariseren als een fundamenteel constructie- en decoratie-element. Hiervoor hebben wij de nodige aanpassingen moeten doen aan de kenmerken van het materiaal. Alle nadelen van natuursteen zijn
verwijdert en alle voordelen behouden. Zo zijn de producten van StoneLeaf, dun, licht en
flexibel, waardoor ze eenvoudig aan te brengen zijn op nagenoeg ieder oppervlak.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling voor een woning, bedrijfspand, of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor een van jouw projecten? Wij adviseren je graag! StoneLeaf is een perfect optie als alternatieve wandbekleding badkamer.

Stoneleaf.nl is onderdeel van De Specialisten B.V. Wij zijn de enige officiële én exclusieve verdeler van StoneLeaf producten in Nederland en België.

Interesse in StoneLeaf?

StoneLeaf producten zijn bedoeld voor professioneel gebruik. De producten kunnen niet direct door consumenten worden aangeschaft.

Wil jij als consument StoneLeaf gebruiken bij jouw natuursteen fineer project? Dat begrijpen wij heel goed. Neem contact op en we brengen je in contact met een professional.

Ben jij een architect, interieur designer, aannemer, tegelzetter of ander bedrijf met interesse om toegang te krijgen tot het StoneLeaf assortiment? Maak dan hier een klant account aan en krijg toegang tot de prijzen en de mogelijkheid om direct te bestellen.