Natursteen toepassingen

Ontdek de mogelijkheden

Waarvoor gebruik je natuursteen?

Natuursteen kan op veel plaatsen in en rondom een huis of gebouw worden toegepast. Het geeft een prachtige uitstraling aan ieder project. Natuursteen Fineer van StoneLeaf wordt onder andere geplaatst op: muren, vloeren, douches, meubels, zwembaden, buitenmuren, openhaarden en keukens.

natuursteen meubels realiseren

Natuursteen meubels

Natuursteen meubels zijn meubels, die voorzien zijn van een natuursteen fineer bekleding. Met de natuurlijke producten van StoneLeaf kan vrijwel iedere meubel voorzien worden van natuursteen fineer.

Lees verder »
natuursteen zwembad buiten

Natuursteen zwembad

Natuursteen zwembad realiseren? Natuursteen fineer geeft jouw zwembad een prachtige natuurlijke uitstraling. Bedek alleen de zwembadrand met natuursteen of voorzie zelfs het hele zwembad van een natuurlijke bekleding.

Lees verder »
natuursteen buiten

Natuursteen buiten

Natuursteen voor buiten realiseren? Natuursteen fineer geeft jouw buitenruimtes een unieke uitstraling. Met de verschillende natuursteen fineer producten van StoneLeaf, creëer je de mooiste buitenruimtes voor jouw project. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van natuursteen voor buiten.

Lees verder »
natuursteen badkamer stoneleaf

Natuursteen badkamer

Natuursteen badkamer realiseren? Natuursteen fineer geeft jouw badkamer project een unieke uitstraling. Met de verschillende natuursteen fineer producten van StoneLeaf, creëer je de badkamer van jouw dromen. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van natuursteen voor op de badkamer.

Lees verder »
natuursteen openhaard

Natuursteen openhaard

Natuursteen openhaard realiseren voor jouw project? Natuursteen fineer geeft jouw openhaard een unieke uitstraling. Het Natuurlijke karakter van de natuursteen zorgt dat de openhaard de aandacht krijgt die het verdiend.

Lees verder »
natuursteen keuken

Natuursteen keuken

Natuursteen keuken realiseren? Natuursteen fineer geeft jouw keukenproject een unieke uitstraling, Met de verschillende natuursteen fineer producten van StoneLeaf Creëer je de keuken van jouw dromen. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van een natuursteen fineer keuken.

Lees verder »
natuursteen vloer

Natuursteen vloer

Natuursteen vloer realiseren? Natuursteen fineer geeft jouw vloerproject een unieke uitstraling. Met de verschillende natuursteen fineer producten van StoneLeaf, creëer je de mooiste vloeren van jouw dromen. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van natuursteen voor op de vloer.

Lees verder »
natuursteen wandbekleding

Natuursteen wandbekleding

Natuursteen wandbekleding realiseren? Natuursteen fineer geeft jouw wand een natuurlijke uitstraling. Met de verschillende natuursteen fineer producten van StoneLeaf, creëer je de wandbekleding van jouw dromen. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van natuursteen voor op de wand.

Lees verder »

Meer weten over de toepassingen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die je hebt met StoneLeaf? Neem dan contact op, of bekijk welke kleuren en patronen het beste bij jou passen.