natuursteen zwembad buiten

Natuursteen zwembad

Redactie StoneLeaf
Natuursteen zwembad realiseren? Natuursteen fineer geeft jouw zwembad een prachtige natuurlijke uitstraling. Bedek alleen de zwembadrand met natuursteen of voorzie zelfs het hele zwembad van een natuurlijke bekleding.

In dit artikel lees je:

Natuursteen zwembad

Een natuursteen zwembad geeft het zwembad een schitterende natuurlijke uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om alleen de zwembadrand van natuursteen te laten maken, maar je kunt natuurlijk ook het gehele zwembad laten bekleden, om zo een natuurlijk zwembad te creëeren. De natuursteen fineer producten van StoneLeaf zijn uitermate geschikt voor een natuurzwembad in de tuin. Met name de producten uit de Classic range zijn geschikt voor zwembaden.

Zwembadrand natuursteen

Zwembadranden van natuursteen geven de randen van het zwembad een natuurlijke uitstraling. De zwembad randtegels van natuursteen fineer zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Iedere tegel heeft zijn eigen kleuren en patronen. De verschillende soorten hebben ieder een uniek karakter. Hieronder zie je enkele voorbeelden van de producten uit de classic range. Voor welke uitstraling kies jij bij jouw project?

Voorbeeld zwembad natuursteen

Er zijn al veel zwembaden bekleed met de producten van StoneLeaf. Zowel voor binnen- en buitenbaden kunnen voorzien worden van natuursteen fineer. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Zoals je ziet geeft het een prachtige uitstraling aan het zwembad. Iedere steen heeft zijn eigen karakter en dat is terug te zien aan de resultaten. Modern, klassiek of natuurlijk, het kan allemaal gerealiseerd worden.

Kenmerken van StoneLeaf

Speerpunt 1: Veel produceren met weinig. De door StoneLeaf ontwikkelde steenplaat is gemaakt van natuursteenblokken. Door de fijnheid van het materiaal hoeven wij voor iedere geproduceerde plaat slechts een dun laagje steen te extraheren. Hierdoor kunnen wij uit één standaardblok meer dan 200 M² steenplaat produceren. Ter vergelijking: Met massief steen haal je hier slechts 20 tot 30 M² uit. De grondstof wordt dus tot in de puntjes gebruikt, zonder verspilling.

Speerpunt 2: Het kiezen van de juiste materialen. Natuursteen blijft het belangrijkste element van StoneLeaf en we gebruiken daarnaast hars voor de extractie van de steenlagen, die nodig zijn voor productie. De hars is biologisch komt uit herbruikbare bronnen.

Speerpunt 3: Materiaal gemaakt om lang mee te gaan. Door de hoge kwaliteit van de natuursteen en de hars die gebruikt wordt, hebben de producten van StoneLeaf een lange levensduur. Onze klanten krijgen daardoor een zeer duurzaam product.

Speerpunt 4: Denk aan ecologische verantwoordelijkheid. De StoneLeaf producten zijn deels herbruikbaar. Zo wordt de hars van oude natuusteenbladen hergebruikt voor het maken van monsters. De oude steen wordt zelf vermalen tot poeder. Dit wordt gebruikt voor afwerking en kwaliteitscontrole.

Met deze belangrijke speerpunten van StoneLeaf bieden we jou een duurzame optie voor projecten, waarbij je een natuursteen vloer wilt realiseren. De fabriek van StoneLeaf is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. De producten van StoneLeaf hebben het A+, BREEAM INTERNATIONAL en de AIR COMFORT GOLD- certificering behaald.

StoneLeaf voor jouw zwembadproject?

Wil je de producten van StoneLeaf gebruiken voor jouw zwembadproject(en)? Neem contact op of maak een professioneel account aan. Wil jij als particulier gebruik maken van de producten van StoneLeaf? Neem dan contact op, zodat we jou met een professional in contact kunnen brengen. Let op: Weet je niet hoe je de StoneLeaf producten moet verwerken? Neem dan altijd contact op voor advies. Wij helpen je graag verder.

De natuursteenbladen voor een natuursteen zwembad(rand) zijn verkrijgbaar in de maten 1220 mm x 610 mm en 2400 mm x 1200 mm. Het is bestand tegen vorst, vochtigheid en een hitte tot 120 graden. De natuursteenbladen zijn te bewerken met een cirkelzaag of decoupeerzaag. De dikte van het materiaal is 1,5 mm tot 2 mm. Het gewicht bedraagt 1,5 kg tot 2 kg per M².

StoneLeaf.nl is de exclusieve dealer van de StoneLeaf producten in Nederland en België.